Teleservice samordnar TV-utbudet
Samordning av kanalplan mellan Teleservice TV-nät i Sjöbo, Ystad, Tomelilla och Hörby.


Analogt Basutbud Ett mycket prisvärt paket innehållandemer än 20 TV-kanaler, 2 informationskanaler samt lokala radiokanaler.
Man kan se på husets alla anslutna TV-apparater utan digitalbox och programkort. Perfekt till äldre TV-apparater.
Digitalt Basutbud Vi sänder också Basutbudet digitalt, totalt ca 27 kanaler. Systemet som används är DVB-C och det kräver att TV:n har stöd för det alternativt en separat digitalbox DVB-C.
Det blir bättre bild och ljud digitalt jämfört med analogt.
Då programbolagen kräver att vi krypterar vissa kanaler i Basutbudet (TV3, Sjuan, TV10, Kanal 11, TV12 och
TV4 Fakta) måste man hyra ett programkort för att kunna se dessa.
Det hämtas i vår butik och kostar 35 kr/mån. En TV med DVB-C kräver också en CryptoCAM CA-modul för krypterade kanaler, pris 695 kr.

Digital signal ger dig tillgång till äkta 16x9 bildformat och 5.1 ljud.

OBS! En TV med DVB-T kommer att upphöra i april 2015.
HD-kanaler (High Definition) Allra bäst bild och ljud får man med HD. För HD-kanaler krävs en HD-ready TV som klarar MPEG-4.
I Basutbudet sänder vi 3 HD-kanaler, SVT1 HD och SVT2 HD. Många fler HD-kanaler finns tillgängliga som tillvalskanaler.
Extra kort Har du flera TV-apparater kan du få upp till 3 extrakort, alltså totalt 4 programkort per hushåll.
På extrakorten tillkommer precis som huvudkortet en avgift på 35 kr/mån. Tillvalskanaler får reducerat pris på extrakorten.
Tillvalsutbud Alla våra tillvalskanaler går att få tillgängliga på samma programkort och det finns flera olika kanaler/paket att välja bland, se Tillvalskanaler. Internet För dig som har Basutbudet på TV-kanaler hos oss finns även möjlighet till fast internet.
Detta kopplas i vanliga TV-uttaget och ej i telefonjacket. Olika hastigheter erbjuds se här. För trådlöst internet ansluts en trådlös router (köps till).
Telefoni Fast telefoni erbjuds via internetanslutningen (IP-telefoni). Man ansluter en telefonibox till modemet och ringer med sin vanliga fasta telefon. För priser och villkor se här. Vi reserverar oss mot eventuella förändringar eller felskrivningar av information och priser. Sidan updaterades 2015-10-06